Impact report 2019

Our Impact Report 2019 is out! Read all about last years highlights, and the impact we've made, right here

Wij zijn ontzettend blij om het Impact Report 2019 met jullie te delen!

Download het Impact Report hier

Dit jaarverslag hebben wij gekozen voor de titel making business work, omdat wij in 2019 ons business-driven karakter veel hebben laten zien. Zo hebben wij onze business spin-off Max TapWater officieel geregistreerd als bedrijf in Nederland, en hebben we flinke stappen gezet op het gebied van onze data-collectie: wij hebben een platform ontwikkeld voor data anlayse en visualisatie, zodat we in de toekomst nóg effectiever te werk kunnen.

 

Werp een blik op onze impact in 2019 in cijfers, lees over de highlights van afgelopen jaar, en neem een kijkje naar de ‘Max Foundation Specials‘ die de voor ons cruciale en unieke aspecten van Max Foundation belichten.

Het Financiële verslag van 2019 verschijnt dit jaar pas op 1 October 2020, omdat de COVID-19 uitbraak de audit heeft uitgesteld tot Augustus.

Wij willen zowel al onze donoren – instituten, fondsen, én individuen – als onze partner organisaties ontzettend bedanken: zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. We kijken ernaar uit om met jullie samen te blijven streven naar een wereld waarin ieder kind een gezonde start in het leven heeft.

Download het hele Impact Report hier